TUB LED T8 29X600MM 10W 230V LUMINA CALDA

12,00 lei
Fara TVA
Cantitate
In stoc furnizor

Tubul led este ideal pentru a înlocui vechile tuburi fluorescente care nu mai funcționează sau funcționează deficitar. Tehnologia led are o multitudine de avantaje, fiind cea mai bună soluție din orice punct de vedere pentru iluminat.

Tubul led are cea mai mare eficiență energetică, în comparație cu toate celelalte surse de lumină artificială. Utilizând tehnologia diodelor semiconductoare generatoare de lumină, ledurile produc lumina rece cu o intensitate mult mai ridicată. Astfel energia primită nu este irosită sub formă căldură, fiind convertită aproape în totalitate în lumină.

Durata de viață a ledurilor depășește cu mult pe cea a becurilor incandescente sau a tuburilor fluorescente. Ledurilor pot funcționa până la 100.000 de ore, spre deosebire de becurile incandescente care durează până la 2000 de ore, iar cele fluorescente care ajung până la 12.000 de ore. Deoarece produc lumina rece, ledurile se deteriorează cu foarte mare greutate, fiind mult mai rezistente.

Lumina produsă de leduri are o intensitate mare raportată la numărul de Watt consumați. Spre deosebire de tuburile fluorescente, lumina ledurilor nu clipește și nu vibrează. De asemenea, aceasta nu este influențată nici de creșterile sau scăderile de tensiune, căci ledurile produc lumina continuu.

Funcționarea ledurilor nu depinde de numărul de aprinderi sau stingeri ale întrerupătorului, iar lumina este emisă îndată ce o aprindem. Tuburile fluorescente au dezavantajul de a-și pierde intensitatea luminoasă în timp și funcționalitatea. Lumina produsă de acestea poate fi destul de deranjantă și obositoare pentru ochi.

Ledurile produc mai puțină poluare, făcând parte din categoria produselor cu rol ecologic. De asemenea, aceste nu conșin mercur și nici un fel de substanțe periculoase pentru noi și pentru mediu, putând să fie mai ușor reciclate.

Tub LED, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul tuburilor fluorescente clasice. Se constata o reducere a consumului de energie cu pana la 44 % in cazul utilizarii tuburilor LED. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat fluorescente (8.000-15.000 ore). LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

DIAMETRU:29 mm

INALTIME:600 mm

TIP:TUB

MATERIAL:ALUMINIU

BRAND:VOLTALED

MODEL:T8

FORMA:LINIARA

ALIMENTARE ELECTRICA:230/50 V/Hz

LUMINA:CALDA

INTENSITATEA LUMINOASA:960 LM

TEMP. DE CULOARE:2700 K

DIMABIL:NU

DURATA DE VIATA:30000 H

UTILIZARE:INTERIOR/EXTERIOR

SOCLU:G13

TIP DULIE:2 PINI

UNGHI:120

GRAD DE PROTECTIE:IP20

Putere:10 W

Referinte specifice

CORP ILUMINAT APARENT...

Corp de iluminat pentru un singur tub cu LED de lungime 600 [mm]. Sursa de iluminat nu este inclusa

15,30 lei

CORP ILUMINAT APARENT...

Corp de iluminat pentru doua cu LED de lungime 600 [mm]. Sursa de iluminat nu este inclusa

TIP:CORP ILUMINAT

BRAND:VOLTALED

MODEL:FARA VARIATOR

MONTAJ:PE...

28,30 lei
chat Comentarii (0)