Termeni si conditii

Declinarea responsabilitatii

T2K Skyline Group SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele de orice natura aparute ca urmare a folosirii incorecte a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca decizia de folosire a acestui site si de cumparare a produselor le apartine in exclusivitate. T2K Skyline Group SRL nu isi asuma resposabilitatea pentru intelegerea gresita a unui produs sau nepotrivirea sa pentru scopul pentru care a fost cumparat si utilitatea lui. Produsele software achizitionate prin intermediul magazinul online Gensto nu se pot returna decat sigilate. Ruperea sigiliului si de asemenea activarea produsului atrage imposibilitatea returnarii , iar T2K Skyline Group SRL nu poate fi facut raspunzatoare pentru produsele software comandate care au fost desigilate si activate.

Continutul site-ului a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site, de aceea societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate, acestea fiind puse la dispozitia magazinului de reprezentantii fiecarei marci. Imaginile prezentate pe site sunt ca titlu de exemplu iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, T2K Skyline Group SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Dupa expedierea produselor, societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor de catre cumparator. Pentru oricare din situatiile de mai sus, clientul declara ca nu va solicita T2K Skyline Group SRL alte despagubiri financiare sau materiale.
Toate materialele de pe acest site sunt afisate fara nici un fel de garantie. Obligatiile T2K Skyline Group SRL legate de produsele si serviciile proprii sunt reglementate exclusiv de acordurile conform carora sunt livrate. Nici un material de pe acest site nu trebuie interpretat in sensul alterarii acestor acorduri. T2K Skyline Group SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment si fara a anunta in prealabil materialele si serviciile de pe acest site, produsele si preturile descrise in acestea. Exista posibilitatea ca materialele, produsele respectiv informatiile, fotografiile si preturile acestora sa nu fie updatate la zi.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - sunt proprietatea T2K Skyline Group SRL si a partenerilor sai si este aparat de "Legea drepturilor de autor" si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a T2K Skyline Group SRL si este protejata de aceleasi legi. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Garantia produselor

T2K Skyline Group SRL nu isi asuma raspunderea pentru defectiunea produselor comandate ca urmare a folosirii de catre dumneavoastra in necunostinta de cauza, ori in conditiile instalarii necorespunzatoare a produselor, de aceea va rugam sa consultati manualele care insotesc produsul.