Despre GenSto

Cateva cuvinte despre GenSto.ro

Cine este GenSto.ro? 

GenSto este un magazin online cu marfuri generale (GENeral STOre) cu un portofoliu de peste 7000 de produse din diverse categorii: Auto-moto, Casa si gradina, Bacanie, Copii, Electronice, Electrocasnice, Pet Shop

Cum a aparut GenSto.ro ?

In anul 2012 am infiintat firma T2K Skyline Group SRL  ca orice roman care doreste sa se dezvolte, fara a fi nevoit sa plece din tara, departe de familie si prieteni. Activitatea principala in acea perioada a fost administrarea site-urilor web, apoi ne-am marit portofoliul de activitati si in domeniul constructiilor , avand experienta de peste 20 de ani in acest domeniu lucrand in diverse firme din tara. Pe scurt, T2K Skyline Group SRL este o mica afacere de familie , administrata de cate mine (Danut Tudorache), impreuna cu sotia mea (Andra Mogosanu)

Incepand cu anul 2019 si mai apoi 2020, familia noastra s-a marit cu al doilea si al treilea copil al nostru, iar din acest motiv am scazut un pic ritmul pe domeniul constructiilor, trecand mai mult pe domeniul online, acest domeniu dandu-ne mai mult timp de petrecut cu cei trei copii ai nostri. Din pacate, ultimii doi copii ai nostri au fost diagnosticati cu TSA si Asperger,  (tulburari din spectrul autist) , iar cum noi locuim intr-o zona mai retrasa pentru a ne putea creste copiii intr-un mediu mai linistit, departe de zgomotele orasului, am inceput sa facem stocuri de produse pentru copii (scutece, lapte praf, servetele umede, etc). 

De aici si pana la aparitia GenSto, nu a mai fost decat un pas. Ca sa putem mentine stocurile personale proaspete, am decis impreuna cu sotia sa lansam magazinul online. Aveam deja contracte direct cu importatorii si producatorii acestor produse asa ca incet incet, am incheiat contracte si cu alti producatori si importatori pentru produse necesare in orice gospodarie, astfel adaugand in portofoliul nostru peste 7000 de produse.

Prin urmare, GenSto  a aparut ca o necesitate pentru familia noastra si pentru educatia copiilor nostri, care au fost invatati ca oricat de grea ar fi situatia, sa lupte pentru a iesi cu capul sus din orice problema.

Rugamintea GenSto

Va rugam sa ridicati coletele pe care le-ati comandat. Daca stiti ca nu puteti sa le ridicati la o anumita data, va rugam sa nu comandati sau  macar sa ne contactati inainte pentru a stabili impreuna o data la care stiti sigur ca le puteti ridica. Fiecare colet neridicat de client inseamna pierderi pentru noi (timp pierdut cu ambalarea coletelor, deplasarea dupa produsele care nu sunt pe stoc, dar pentru care noi ne deplasam personal sa le aducem pentru dvs de la furnizori, cheltuieli cu livrarea si returnarea coletelor, etc).